.

Salı, Temmuz 07, 2009

Binbir Gece 90. Bölüm Sezon Finali izle


Binbir Gece 90. Bölüm Sezon Finali izle

Şehrazat ataerkil bir ailenin oğlu olan Ahmet’le ailenin şiddetle karşı çıkmasına rağmen evlenmiş bir çocuğu olmuştur. Oğulları henüz bir yaşındayken Ahmet trafik kazasında ölmüş Şehrazat oğluyla hayat mücadelesine atılmıştır. Ancak genç kadının talihsizliği bu kadarla kalmamış oğlunun lösemi olduğunu öğrenmiş tedavisi için canla başla çalışmaya başlamıştır.
Hikaye Şehrazat’ın oğlunun tedavisi için 200 bin dolar bulmak zorunda kalması ile başlar. Tedavi belirlenmiş Kaan’a ilik verecek donör Azerbaycan’da bulunmuş iş paraya kalmıştır. Şehrazat önce çok varlıklı bir adam olan kayınpederi Burhan Bey’e başvurur. Sonuç alamaz.
Çocuğunu yaşatmak için her çareyi deneyen genç kadın çalıştığı şirketin iki genç ve yakışıklı patronundan birine başvurur. Patronundan gelen teklif hayatının akışını değiştirecek Şehrazat’ı altüst etmeye yetecektir.
binbir gece, binbir gece yeni sezon, binbir gece yeni bölüm, binbir gece yeni, binbir gece dizi, binbir gece dizisi, binbir gece seyret, binbir gece bölümleri izle, Binbir gece sezon Finali izle, Binbir gece Sezon finali seyret, Binbir gece sezon finali online izle, canlı izle




EkleBunu Sosyal paylaşım Butonu
EkleBunu RSS Ekle Butonu



0 yorum:

Yorum Gönder