.

Pazar, Temmuz 05, 2009

Yalancısın Sen 2. Bölüm Fragmanı izle


Yalancısın Sen 2. Bölüm Fragmanı izle


Yalancısın Sen konusu: Nazan, altı ve yedi yaşındaki iki çocuğu ve abisi Ferdi ile yaşayan bekar bir annedir. Kocası yıllar önce ardında bir mektup bırakarak aşık olduğunu söylediği bir kadınla onları terk etmiştir. Ilgaz ve Fatih babalarını hiç tanımadan büyümüşlerdir. Nazan babasından kalma ahşap oyuncakçı dükkanında çalışarak yıllar içinde biriktirdiği bir miktar parayla kredi borcuna girerek bir ev almıştır. Ferdi, kardeşinin bankaya yatırması için verdiği paraları arkadaşı Şeşbeş’in aklına uyarak yaratıcı bir girişim olarak düşündüğü deterjan işine yatırır. Ama bu girişimin sonu Şeşbeş’in ufak bir dalgınlığı sonucu hüsranla sonuçlandığında, Ferdi, bütün parayı kaybetmiş olur. Nazan bu durumu öğrendiğinde, abisini evden kovar. Ama en büyük sorunu evi kaybetmemek için bankaya ödemesi gereken paradır.
Ömer, Nazan’ın karşı komşusu olan yakışıklı, bekar ve hayatının sonuna kadar bekar kalmak isteyen başarılı bir boşanma avukatıdır. Ancak artık iyice yaşlandığını düşünen anne ve babası ölmeden önce mutlaka oğullarını evlendirip torun sahibi olmak istiyorlardır.
Yalancısın Sen,Yalancısın Sen dizi,Yalancısın Sen dizisi,Yalancısın Sen izle,Yalancısın Sen seyret,Yalancısın Sen online izle, Yalancısın Sen atv dizisi,Yalancısın Sen canli izle, yeni dizi




EkleBunu Sosyal paylaşım Butonu
EkleBunu RSS Ekle Butonu



0 yorum:

Yorum Gönder